Η ευρωπαϊκή αγορά πετρελαιοειδών και η αγορά καυσίμων σε ναυτιλιακές εταιρείες από πετρελαϊκές επιχειρήσεις

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Η ευρωπαϊκή αγορά πετρελαιοειδών και η αγορά καυσίμων σε ναυτιλιακές εταιρείες από πετρελαϊκές επιχειρήσεις

Τσόκα, Παρασκευή

Η εργασία αυτή παρουσιάζει στοιχεία όσον αφορά την Ευρωπαϊκή αγορά πετρελαιοειδών και την αγορά καυσίμων σε ναυτιλιακές εταιρείες από πετρελαϊκές επιχειρήσεις. Αναφέρεται στις εταιρείες πετρελαιοειδών οι οποίες ασχολούνται με την πώληση ενός ευρέως φάσματος προϊόντων τα οποία είναι παράγωγα του αργού πετρελαίου. Συγκεκριμένα αναφέρεται αναλυτικά στην ΕΚΟ-ΑΒΒΕ και κυρίως αναλύει τα προϊόντα που προμηθεύεται από τα κρατικά διυλιστήρια και που τα παρέχει. Χρησιμοποιούνται πίνακες για να υπάρξει καλύτερη πληροφόρηση και απεικόνιση των τιμών και των προϊόντων που διεξάγει η ΕΚΟ-ΑΒΕΕ. Τα αποτελέσματα αυτών, δείχνουν το μέγεθος της παραγωγής, της αγοράς και της κατανάλωσης. Επίσης παρουσιάζονται τα διάφορα συμπεράσματα που προέκυψαν από την όλη συλλογή των στοιχείων.

Thesis
NonPeerReviewed

Πετρέλαιο - Βιομηχανία και εμπόριο
Ναυτιλία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.