Δομή και λειτουργία εγκατάστασης παραγωγής διαφόρων ειδών συσκευασίας από ανακυκλωμένο και διαμορφωμένο χαρτοπολτό

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Δομή και λειτουργία εγκατάστασης παραγωγής διαφόρων ειδών συσκευασίας από ανακυκλωμένο και διαμορφωμένο χαρτοπολτό

Σαββόγλου, Ζώη

Αρχικά, στην εισαγωγή γίνεται μια αναφορά στις ραγδαίες εξελίξεις στην οικολογία του πλανήτη μας με την μόλυνση του περιβάλλοντος και ακολούθως την συνεισφορά της ανακύκλωσης στο παγκόσμιο περιβάλλον. Στην συνέχεια, γίνεται μια ιστορική αναδρομή στην ανακύκλωση του χαρτιού στην Ελλάδα και ο ρόλος των οικονομικά προηγμένων χωρών σε αυτήν. Στα επόμενα κεφάλαια, γίνεται η παρουσίαση μια βιομηχανικής μονάδας η οποία παράγει προϊόντα από ανακυκλωμένο χαρτοπολτό καθώς και η περιβαλλοντική προστασία που προσφέρει. Έπειτα έχουμε την παρουσίαση των προϊόντων που παράγονται από διαμορφωμένο και ανακυκλωμένο χαρτοπολτό και τα χαρακτηριστικά τους. Υπάρχει ανάλυση σε πολύ σημαντικά μηχανήματα του εργοστασίου όπως είναι ο πολτοποιητής και στο σύστημα αναγνώρισης αυγοθηκών με την χρήση PLC.

Thesis
NonPeerReviewed

Χαρτοβιομηχανία - Περιβαλλοντικές απόψεις
Συσκευασία, Υλικά της

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.