Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Δοκιμαστικό στοιχείων

Τσούγγος, Γεώργιος

Η Ηλεκτρονική φυσική είναι τομέας της φυσικής ο οποίος ασχολείται με πολλά είδη ένα από αυτά είναι τα ηλεκτρονικά στοιχεία τα οποία μπορούν να υλοποιηθούν με τους ημιαγωγούς .Ημιαγωγοί είναι υλικά που έχουν ηλεκτρικές αγωγιμότητες ενδιάμεσες μεταξύ μετάλλων και μονωτών. Τα ηλεκτρονικά στοιχεία χωρίζονται σε ενεργητικά και παθητικά κ οι δυο κατηγορίες έχουν διαφορετικούς ρόλους σε ένα κύκλωμα αλλά τα παθητικά είναι η καρδιά ενός κυκλώματος .Ο κυρίως στόχος αυτής της πτυχιακής είναι η δημιουργία ενός «Δοκιμαστικού κυκλώματος παθητικών στοιχείων » χαμηλού κόστους το οποίο θα ελέγχει τη ορθή λειτουργία και κατάσταση αυτών των στοιχείων σε ιδανικές συνθήκες . Είναι ο καλύτερος δυνατός και χωρίς κόστος τρόπος για την δημιουργία του κυκλώματος .

Thesis
NonPeerReviewed

Κυκλώματα
Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.