Ποιότητα νωπών οπωροκηπευτικών & εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας από την εταιρία HAKOM ΑΕΒΕ

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2008 (EN)
Ποιότητα νωπών οπωροκηπευτικών & εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας από την εταιρία HAKOM ΑΕΒΕ

Μαθιουδάκης, Ελευθέριος

Η HAKOM ΑΕΒΕ είναι μια καινούρια, σύγχρονη μονάδα διαλογής και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων που ξεκίνησε με βασικό στόχο, την ανάδειξη των Κρητικών προϊόντων και κυρίως τα εσπεριδοειδή, τα επιτραπέζια σταφύλια και τα κηπευτικά. Η εταιρία αποτελεί την εξέλιξη μιας προγόνου εταιρίας που δραστηριοποιείται στο εμπόριο και τη διάθεση αγροτικών προϊόντων εδώ και 60 χρόνια. Η παρούσα εργασία εξετάζει την πολιτική που θα πρέπει να ακολουθεί μια τέτοια εταιρία επεξεργασίας νωπών οπωροκηπευτικών, τους κανονισμούς με βάση τους οποίους θα πρέπει να πορεύεται και την ευθύνη που έχουν οι εργαζόμενοι της εταιρίας από τους εργάτες παραγωγής μέχρι τους υπεύθυνους τμημάτων για την ασφαλή παραγωγή των προϊόντων. Επίσης εξετάζονται τα κρίσιμα σημεία ελέγχου της παραγωγικής διαδικασίας των νωπών οπωρο κηπευτικών και οι κινήσεις οι οποίες υποχρεούται να κάνει η εταιρία σε περίπτωση παραγωγής κάποιου προβληματικού προϊόντος ώστε πάντα να εξασφαλίζεται η υγεία και η ασφάλεια του καταναλωτή.

Thesis
NonPeerReviewed

Οπωροκηπευτικά - Βιομηχανία και εμπόριο
Ποιοτικός έλεγχος
Οπωροκαλλιέργεια

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)