Ποιότητα νωπών οπωροκηπευτικών & εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας από την εταιρία HAKOM ΑΕΒΕ

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Ποιότητα νωπών οπωροκηπευτικών & εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας από την εταιρία HAKOM ΑΕΒΕ

Μαθιουδάκης, Ελευθέριος

Η HAKOM ΑΕΒΕ είναι μια καινούρια, σύγχρονη μονάδα διαλογής και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων που ξεκίνησε με βασικό στόχο, την ανάδειξη των Κρητικών προϊόντων και κυρίως τα εσπεριδοειδή, τα επιτραπέζια σταφύλια και τα κηπευτικά. Η εταιρία αποτελεί την εξέλιξη μιας προγόνου εταιρίας που δραστηριοποιείται στο εμπόριο και τη διάθεση αγροτικών προϊόντων εδώ και 60 χρόνια. Η παρούσα εργασία εξετάζει την πολιτική που θα πρέπει να ακολουθεί μια τέτοια εταιρία επεξεργασίας νωπών οπωροκηπευτικών, τους κανονισμούς με βάση τους οποίους θα πρέπει να πορεύεται και την ευθύνη που έχουν οι εργαζόμενοι της εταιρίας από τους εργάτες παραγωγής μέχρι τους υπεύθυνους τμημάτων για την ασφαλή παραγωγή των προϊόντων. Επίσης εξετάζονται τα κρίσιμα σημεία ελέγχου της παραγωγικής διαδικασίας των νωπών οπωρο κηπευτικών και οι κινήσεις οι οποίες υποχρεούται να κάνει η εταιρία σε περίπτωση παραγωγής κάποιου προβληματικού προϊόντος ώστε πάντα να εξασφαλίζεται η υγεία και η ασφάλεια του καταναλωτή.

Thesis
NonPeerReviewed

Οπωροκηπευτικά - Βιομηχανία και εμπόριο
Ποιοτικός έλεγχος
Οπωροκαλλιέργεια

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.