Μελέτη και κατασκευή υβριδικού συστήματος ελέγχου πρόσβασης σε χώρο

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Μελέτη και κατασκευή υβριδικού συστήματος ελέγχου πρόσβασης σε χώρο

Αναστασιάδης, Ανδρέας

Σκοπός της πτυχιακής αυτής είναι μέσω της κατασκευής που έγινε να αναδείξει τον συνδυασμό δυο διαφορετικών συστημάτων ελέγχου πρόσβασης με σκοπό την λειτουργικότητα και την εξοικονόμηση χωρίς να αναιρεί τα πλεονέκτημα ασφάλειας των χρηστών. Η κατασκευή θα γίνει με μια μπουτονιέρα δυο κλήσεων με ενσωματωμένη κάμερα η όποια θα συνδυαστεί και με μια κάμερα εξωτερικού χώρου που θα τοποθετηθεί σε διαφορετικό σημείο για λογούς ασφάλειας και προσβασιμότητας από τρίτους. Στον ένα από τους δυο βασικούς χώρους, που θα απαρτίζουν την οικία θα τοποθετηθεί ένα μόνιτορ θυροτηλεόρασης ενώ στον δεύτερο χώρο θα τοποθετηθεί ένα θυροτηλέφωνο και ένα μόνιτορ θυροτηλεόρασης. Η κατασκευή αυτή θα αποτελεί ένα παράδειγμα των απείρων δυνατοτήτων που υπάρχουν στο κομμάτι των Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων που αφορά τον έλεγχο εισόδου. Θα αναδείξει στους σπουδαστές την ευελιξία που υπάρχει στο σύστημα, την ευκολία εγκατάστασης αλλά και τον συνδυασμό της ασφάλειας και της λειτουργικότητας σε ένα τέτοιο σύστημα. Όπως επίσης θα θέσει και ένα θεμέλιο λίθο για την κατανόηση των ψηφιακών συστημάτων ελέγχου πρόσβασης.

Thesis
NonPeerReviewed

Ψηφιακή ηλεκτρονική
Οικιακός εξοπλισμός
Ψηφιακή τεχνολογία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.