Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων TAXISnet

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων TAXISnet

Αντωνιάδης, Γεώργιος

Η συγκεκριμένη εργασία αφορά ένα θέμα που έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, το TAXISnet. Περιλαμβάνει γενικά στοιχεία για την φορολογία. Τι είναι ο φόρος, τι είναι η φορολογία και ποιος είναι ο σκοπός της φορολογίας. Επίσης, αναλύονται οι διακρίσεις του φόρου και η φορολογία στην Ελλάδα. Περιγράφεται τι είναι το TAXISnet και πως χρησιμοποιείται. Αναλύονται τα βήματα που χρειάζονται για την εγγραφή του χρήστη σε αυτό και οι υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει στους χρήστες του. Επίσης, αναφέρονται τα πλεονεκτήματά του και τα προβλήματα του. Για να γίνουν πιο κατανοητικά όλα όσα αναφέρθηκαν στην θεωρία πραγματοποιήθηκε μια έρευνα. Συμπληρώθηκαν 100 ερωτηματολόγια για το TAXISnet, 50 από λογιστές και 50 από πολίτες. Τα αποτελέσματα της έρευνας περιγράφονται αναλυτικά σε αυτά τα κεφάλαια.

Thesis
NonPeerReviewed

Φορολογικό σύστημα
Φόρος εισοδήματος

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.