Σύγχρονες μέθοδοι επεξεργασίας μαρμάρου στην Ελλάδα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2003 (EL)
Σύγχρονες μέθοδοι επεξεργασίας μαρμάρου στην Ελλάδα

Σιάκκας, Θεόδωρος

αλματώδης ανάπτυξη στον κατασκευαστικό τομέα και σε όλους τους κλάδους που σχετίζονται με αυτόν. Η Ελλάδα κατέχοντας μια ευνοϊκή θέση στον παγκόσμιο χάρτη γνωρίζει μια σπουδαία οικιστική ανάπτυξη και όχι μόνο. Η θεαματική αύξηση του τουρισμού σε συνδυασμό με την ανάγκη όλο και περισσότερων ελλήνων να αποκτήσουν ένα καινούργιο σπίτι έχουν συντελέσει καθοριστικά στην κατασκευή τεράστιου αριθμού νέων οικοδομικών συγκροτημάτων. Παράλληλα η δημιουργία σύγχρονων υποδομών σε όλη την επικράτεια αλλά και η κατασκευή των ολυμπιακών έργων στην πρωτεύουσα έχουν δώσει εξαιρετική ώθηση στον τομέα των κατασκευών. Όμως και σε παγκόσμιο επίπεδο η ολοένα αυξανόμενη ποσότητα του πληθυσμού έχει δημιουργήσει προσθετές απαιτήσεις για νέες κατοικίες , σύγχρονες υποδομές και κατάλληλα διαμορφωμένους δημόσιους χώρους.

Thesis
NonPeerReviewed

Λατομεία
Μάρμαρο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2003


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.