Παραγωγική διαδικασία και ποιοτικός έλεγχος σε μονάδα παραγωγής σκυροδέματος

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2004 (EL)
Παραγωγική διαδικασία και ποιοτικός έλεγχος σε μονάδα παραγωγής σκυροδέματος

Γιοβανοπούλου, Αναστασία

Σ’ αυτή την εργασία περιλαμβάνεται η λειτουργία της εταιρίας ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. στην οποία για έξι μήνες έκανα την πρακτική μου άσκηση. Λίγα λόγια για την ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ. Η ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. συστήθηκε με τη συγχώνευση δύο ατομικών επιχειρήσεων του κ. Νικολάου Σερέτη και του Ανδρέα Γραμματικούλη, Πολιτικών Μηχανικών και Εργοληπτών Δημ. Έργων αμφοτέρων, στις 26/11/1996. Η έδρα της επιχείρησης είναι στη Λάρισα. Κύρια αντικείμενα της δραστηριότητάς της είναι: 1) Η παραγωγή και εμπορία ετοίμου σκυροδέματος. Η επιχείρηση λειτουργεί από το 1997 συγκρότημα παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος στην περιοχή Δένδρων Λάρισας σε ιδιόκτητο γήπεδο επιφάνειας 11.010 τ.μ. όπου εγκαταστάθηκε ήδη και λειτουργεί νέα σύγχρονη μονάδα παραγωγής, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Νέου Κανονισμού Τεχνολογίας Σκυροδέματος. Η επιχείρησης συνεπής στους ανοδικούς στόχους της και με γνώμονα πάντα την ποιότητα του σκυροδέματος και την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη την άνοιξη του 2003 πιστοποίησε τα προϊόντα της και τα περιεχόμενα από αυτή υπηρεσίες, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9000/2000.

Thesis
NonPeerReviewed

Τσιμέντο - Βιομηχανία και εμπόριο
Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας
Τσιμέντο - Περιβαλλοντικές απόψεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2004


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.