Τηλεματικά συστήματα διαχείρισης περιβαλλοντικής πληροφορίας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Τηλεματικά συστήματα διαχείρισης περιβαλλοντικής πληροφορίας

Παππάς, Γεώργιος

Η εργασία αυτή αναφέρεται στα διάφορα τηλεματικά συστήματα διαχείρισης περιβαλλοντικών πληροφοριών που έχουν δημιουργηθεί σε διαφορετικά μέρη του κοσμού, όπως και στην Ελλάδα. Σκοπό έχουν την παρακολούθηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που συντελείται στο τόπο που είναι εγκατεστημένα, τη συλλογή των πληροφοριών, την αρχειοθέτηση και την διανομή τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Παρακάτω ακολουθούν κείμενα που περιγραφούν αναλυτικά τα συστήματα αυτά, καθώς και δύο ιστοσελίδες, με έδρα την Ελλάδα και την Μεγ.Βρετανία, που δείχνουν πως μέσα από τις νέες τεχνολογίες, κυρίως το διαδικτύο, αυτές, οι ζωτικής σημασίας πληροφορίες είναι διαθέσιμες και στους ειδικούς αλλά κυρίως και στο ευρύ κοινό βοηθώντας το να κατανοήσει το πρόβλημα, να δραστηριοποιηθεί αλλά και να προφυλαχτεί.

Thesis
NonPeerReviewed

Διαχείριση περιβάλλοντος
Τηλεματική - Έρευνα
Περιβαλλοντικές επιστήμες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.