Η βιολογική γεωργία και η τεχνική της παραγωγής και οινοποίησης οίνου

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see item page
in the web site of the repository *
share



Semantic enrichment/homogenization by EKT

2014 (EN)
Η βιολογική γεωργία και η τεχνική της παραγωγής και οινοποίησης οίνου

Νατσιού, Μαρία

Σήμερα η Ελλάδα παίζει ρόλο στο διεθνή πολιτισμό και στη βιομηχανία του κρασιού. Η βιολογική αμπελοκαλλιέργεια στην Ελλάδα εφαρμόζεται σε έκταση αμπελώνων οινοποιίας που ξεπερνά τα 36.858 στρέμματα. Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η μελέτη της βιολογικής καλλιέργειας και συγκεκριμένα της αμπελοκαλλιέργειας στην Ελλάδα όσο αφορά το ποσοστό της εγχώριας παραγωγής βιολογικού κρασιού από βιολογικό αμπέλι.

Thesis
NonPeerReviewed

Αγροτικά προϊόντα
Βιολογική γεωργία
Οινοποιεία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2014


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)