Η βιολογική γεωργία και η τεχνική της παραγωγής και οινοποίησης οίνου

Η βιολογική γεωργία και η τεχνική της παραγωγής και οινοποίησης οίνου

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Η βιολογική γεωργία και η τεχνική της παραγωγής και οινοποίησης οίνου

Νατσιού, Μαρία

Thesis
NonPeerReviewed

2014


Σήμερα η Ελλάδα παίζει ρόλο στο διεθνή πολιτισμό και στη βιομηχανία του κρασιού. Η βιολογική αμπελοκαλλιέργεια στην Ελλάδα εφαρμόζεται σε έκταση αμπελώνων οινοποιίας που ξεπερνά τα 36.858 στρέμματα. Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η μελέτη της βιολογικής καλλιέργειας και συγκεκριμένα της αμπελοκαλλιέργειας στην Ελλάδα όσο αφορά το ποσοστό της εγχώριας παραγωγής βιολογικού κρασιού από βιολογικό αμπέλι.

Αγροτικά προϊόντα
Βιολογική γεωργία
Οινοποιεία

Ελληνική γλώσσα

cc_by_nc_nd




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.