Η βιολογική γεωργία και η τεχνική της παραγωγής και οινοποίησης οίνου

This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia   

Repository :
@naktisis   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Η βιολογική γεωργία και η τεχνική της παραγωγής και οινοποίησης οίνου

Νατσιού, Μαρία

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2014

2014


Σήμερα η Ελλάδα παίζει ρόλο στο διεθνή πολιτισμό και στη βιομηχανία του κρασιού. Η βιολογική αμπελοκαλλιέργεια στην Ελλάδα εφαρμόζεται σε έκταση αμπελώνων οινοποιίας που ξεπερνά τα 36.858 στρέμματα. Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η μελέτη της βιολογικής καλλιέργειας και συγκεκριμένα της αμπελοκαλλιέργειας στην Ελλάδα όσο αφορά το ποσοστό της εγχώριας παραγωγής βιολογικού κρασιού από βιολογικό αμπέλι.

Α > Αγροτικά προϊόντα
Β > Βιολογική γεωργία
Ο > Οινοποιεία

Αγροτικά προϊόντα
Βιολογική γεωργία
Οινοποιεία

Greek

Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)