Ο τουρισμός στην Ελλάδα πριν και μετά την κρίση

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Ο τουρισμός στην Ελλάδα πριν και μετά την κρίση

Λιάγγας, Βασίλειος

Η τουριστική βιομηχανία αποτελεί τον σημαντικότερο ίσως κλάδο της ελληνικής οικονομίας. Παρ’ολες τις ευνοϊκές προβλέψεις που έχουν γίνει κατά καιρούς από εδώ και 3 χρόνια βρίσκεται αντιμέτωπη με την παγκόσμια κρίση του 2008. ειδικούς όσον αφορά την τουριστική δραστηριότητα η ελληνική τουριστική βιομηχανία Σε αυτήν την εργασία θα αναφερθούμε γενικά στον τουρισμό σαν παγκόσμια έννοια. Θα αναλύσουμε τις κατηγορίες και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, επίσης θα παρουσιάσουμε τις αρνητικές και θετικές επιπτώσεις που προκαλεί σε διαφορετικούς τομείς κάθε χώρας όπως στην οικονομία, στην κοινωνία και στο περιβάλλον. Απώτερος στόχος της εργασίας είναι να προσδιοριστεί και να ερευνηθεί η τουριστική δραστηριότητα της Ελλάδας γενικά αλλά και της Κρήτης τα τελευταία δέκα έτη. Θα αναλύσουμε τον τουρισμό στην Ελλάδα, την θέση της Ελλάδας στην τουριστική αγορά, τα είδη τουρισμού που προσφέρει, θα αναφερθούμε στο ελληνικό τουριστικό προϊόν και στις κύριες απειλές του και τέλος θα δείξουμε τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας ως τουριστικός προορισμός.

Thesis
NonPeerReviewed

Οικονομική κρίση
Τουρισμός - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.