Ηλεκτρονική διακυβέρνηση

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Ηλεκτρονική διακυβέρνηση

Χατζηγιαννίδης, Γεώργιος

Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση έχει εισχωρήσει στις χώρες τις ευρωπαϊκής ένωσης από τις αρχές του 20ου αιώνα. Η πλειοψηφία των κρατών έχουν αξιοποιήσει σε μέγιστο βαθμό τα οφέλη που προσφέρονται από τα αποτελέσματα της, η Ελλάδα όμως θα πρέπει να εντείνει τις διαδικασίες ώστε να αναπτυχθεί η ηλεκτρονική διακυβέρνηση στη χώρα μας, ένα παραπάνω τώρα, που βρισκόμαστε εν όψη της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Στόχος της παρούσας πτυχιακής είναι, να ερμηνεύσει την έννοια της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, να παρουσιάσει τα πλεονεκτήματα και τις εφαρμογές της τόσο στους πολίτες όσο και στην δημόσια διοίκηση αλλά και τις επιχειρήσεις. Επίσης επιχειρείτε να αναλυθεί η στρατηγική υλοποίησης των σχεδίων δράσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο και τέλος, παρουσιάζονται τα σημαντικότερα έργα και εφαρμογές της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στην Ελλάδα.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονική διακυβέρνηση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.