Η επίδραση της ύφεσης στη χρηματοοικονομική αξία των επιχειρήσεων: η περίπτωση της Ελλάδας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Η επίδραση της ύφεσης στη χρηματοοικονομική αξία των επιχειρήσεων: η περίπτωση της Ελλάδας

Βαρελάς, Νικόλαος

Η παρούσα εργασία έχει ως στόχο να παρουσιάσει τα αίτια της κρίσης και γενικώς να κάνει την ανατομία μιας χρηματοπιστωτικής κρίσης, καθώς και να δείξει τις συνέπειες της για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Δίνονται οι αιτίες της κρίσεις και τα κύρια χαρακτηριστικά της ενώ γίνεται και μια αναφορά σε παλαιότερες αντίστοιχες κρίσεις. Αναφέρει ορισμένα στοιχεία για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Επιπλέον αναφέρει αναλυτικά τον τρόπο επέκτασης του φαινομένου τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε ελληνικό επίπεδο. Επιπλέον αναφέρει τα μέτρα που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την παρούσα χρηματοπιστωτική κρίση. Αναφέρουν κάποια χρηματοοικονομικά στοιχεία για τρεις κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Αναφέρεται στον τουρισμό, στον κλάδο τροφίμων-ποτών και τέλος στον τραπεζικό τομέα.

Thesis
NonPeerReviewed

Επιχειρήσεις
Οικονομική κρίση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.