Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Ατομική επιχείρηση

Μπακαλιάνος, Γιώργος

Η εργασία έχει σκοπό να παρουσιάσει την λειτουργία και την οργάνωση μιας νέας μικρής ατομικής επιχείρησης που επιθυμεί να αναπτύξει τις δραστηριότητες τις σε συγκεκριμένη αγορά και εξυπηρετώντας ένα μέρος της αγοράς της, καθώς επίσης να αναλύσει και να μας παρουσίαση τον ορισμό την σημασία καθώς και τα βήματα που πρέπει να κάνει κάποιος για να δραστηριοποιηθεί σε μια ατομική επιχείρηση. Οι μικρές επιχειρήσεις παρουσιάζουν ορισμένα χαρακτηριστικά στο σύνολο τους, από την οργανωτική δομή τους και την στελέχωση τους έως την εξάρτηση τους από τους παράγοντες της αγοράς Πρέπει λοιπόν μία επιχείρηση να γνωρίζει όλες τις διαδικασίες της οργάνωσής και της λειτουργίας της πριν αρχίσει να λειτουργεί. Οι δραστηριότητες της πρέπει να οργανωθούν και να δομηθούν ανάλογα τις συνθήκες του περιβάλλοντος, εσωτερικού και εξωτερικού, που επιθυμεί να δράσει.

Thesis
NonPeerReviewed

Επιχειρήσεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.