Ίδρυση επενδυτικής τράπεζας και προγράμματα αναχρηματοδότησης επενδύσεων = P.I.B People Investment Bank

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Ίδρυση επενδυτικής τράπεζας και προγράμματα αναχρηματοδότησης επενδύσεων = P.I.B People Investment Bank

Καλογιαννίδης, Σταύρος

Στόχος της εργασίας είναι να παρουσιάσω μια νέα Τράπεζα επενδύσεων, με τη μόνη διαφορά ότι αυτή η τράπεζα θα είναι Ελληνική. Δεν θα δανείζεται από πουθενά αλλά μόνο θα δανείζει, το κεφάλαιο της θα προκύπτει από καταθέσεις και μόνο από καταθέσεις επενδυτών και μικροεπενδυτών που θα θέλουν να τοποθετήσουν τα χρήματα τους με ασφάλεια και με πλήρες τραπεζικό απόρρητο. Αυτήν την στιγμή έχουν χαθεί από τις ελληνικές τράπεζες περίπου 100 δις και θα συνεχίζουν να χάνονται χρήματα όσο το κράτος θα επιθυμεί των έλεγχο τους, ( αρκεί να σημειωθεί ότι αυτός που είχε το μυαλό και τον τρόπο να ‘δημιουργήσει ¨ εκατομμύρια έχει και τον τρόπο να τα ΄ εξαφανίσει ) όποτε το κράτος αδίκως επιδίδεται σε ένα κυνήγι, που εδώ και 2 χρόνια του έχει στοιχίσει 100 δις. Η People investment Bank Θα παρέχει πολύ μικρό αριθμό,τραπεζικών προϊόντων και θα πρέπει να είναι πολύ ελκυστική, ώστε καταθέτες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό να την προτιμούν.

Thesis
NonPeerReviewed

Τράπεζες και τραπεζικές εργασίες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.