Σύμβαση χορηγίας σε συνάρτηση με τη δωροδοκία (Sposoring)

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Σύμβαση χορηγίας σε συνάρτηση με τη δωροδοκία (Sposoring)

Καρβουνίδου, Βασιλεία

Σκοπός μου στην εργασία, είναι να παραθέσω και να αναλύσω την περίπτωση των συμβάσεων χορηγιών και των αντιστοίχων δωροδοκιών που παρατηρούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και παρά το γεγονός πως αυτές δεν επιτρέπονται ή αποτελούν ποινικό αδίκημα σύμφωνα με τους νόμους οι οποίοι ισχύουν στις μέρες μας. Παραθέτω και αναλύω την εφαρμογή των συμβάσεων χορηγιών στις μέρες μας. Παραθέτω στοιχεία σχετικά με τις συμβάσεις χορηγιών στους Πρωτοβάθμιους και Δευτεροβάθμιους οργανισμούς και την εφαρμογή του Προγράμματος «Διαύγεια» με σκοπό την γνωστοποίηση συμβάσεων χορηγιών και την αποφυγή δωροδοκιών. Τέλος αναφέρομαι στις συμβάσεις χορηγιών και στα στοιχεία τα οποία υποδεικνύουν πως οι δωροδοκίες στις συγκεκριμένες συμβάσεις, αποτελούν ποινικό αδίκημα.

Thesis
NonPeerReviewed

Συμβάσεις
Χορηγία, Επιχειρηματική

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.