Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Διοίκηση και risk management

Καριόγλου, Δημήτριος
Παπαβλασόπουλος, Γρηγόριος

Στην εργασία μας αναφερόμαστε στην έννοια του Επιχειρηματικού Κινδύνου (Risk Management), στις επιπτώσεις που μπορεί να έχει σε ατομικό, επιχειρησιακό, εθνικό ή ακόμη και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακόμη γίνεται αναφορά στον τομέα της διαχείρισης του επιχειρηματικού κινδύνου που είναι σημαντικός για τον εντοπισμό και τον περιορισμό των ενδεχομένων ζημιών του. Είναι απαραίτητο βέβαια να θυμόμαστε ότι όπου υπάρχει κίνδυνος υπάρχει και ευκαιρία.Οι επιχειρήσεις, οι οργανισμοί, ακόμη και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, καλό είναι να δημιουργούν τμήματα που να ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τον επιχειρηματικό κίνδυνο. Τα τμήματα αυτά θα πρέπει να είναι σε συνεχή επαφή με τη διοίκηση για το συντονισμό των κινήσεων απέναντι στους κινδύνους που απειλούν την επιχείρηση με οικονομική καταστροφή.

Thesis
NonPeerReviewed

Διαχείριση κινδύνου
Μάνατζμεντ

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.