Ευχρηστία λογισμικού λογιστικών εφαρμογών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Ευχρηστία λογισμικού λογιστικών εφαρμογών

Πήττα, Άννα
Τζαούνης, Ιουλιανός

Η εργασία ασχολείται με την ευχρηστία λογισμικού Λογιστικών Εφαρμογών. Αναλύεται η έννοια της ευχρηστίας. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει το τι σημαίνει ευχρηστία, ποια είναι τα χαρακτηριστικά της, τον ορισμό, τα στοιχεία και τέλος τι είναι η ευχρηστία λογισμικού. Αναφέρεται στις Λογιστικές Εφαρμογές. Παρουσιάζεται η έννοια της Λογιστικής, τα Λογιστικά βιβλία, το Λογιστικό κύκλωμα, τα στοιχεία των οικονομικών πράξεων, οι κατηγορίες βιβλίων του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων και τέλος αναλύεται η μηχανογραφική τήρηση βιβλίων και στοιχείων. Παρουσιάζεται το πρόγραμμα WinEra. (Ενότητες, πλεονεκτήματα, χαρακτηριστικά και λειτουργίες). Το τελευταίο μέρος της εργασίας, μελετάει το λογιστικό πρόγραμμα Extra Λογιστική Διαχείριση. Παρουσιάζονται τα στοιχεία, τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα του προγράμματος και στο δεύτερο μέρος παρουσιάζεται ο τρόπος αναβάθμισης της εφαρμογής Extra Λογιστική Διαχείριση.

Thesis
NonPeerReviewed

Λογιστική - Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.