Παρουσίαση ανώνυμης εταιρίας: V-Shops A.E., μεγάλα καταστήματα ηλεκτρικού εξοπλισμού

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Παρουσίαση ανώνυμης εταιρίας: V-Shops A.E., μεγάλα καταστήματα ηλεκτρικού εξοπλισμού

Παληού, Μαρία

Με την πάροδο των χρόνων ήταν απόλυτα φυσιολογική η ανάπτυξη των αγορών , η τεχνολογική πρόοδος και βεβαίως η εξέλιξη της οικονομίας , όπου έφερε την αύξηση των συναλλαγών , έτσι δημιουργήθηκε η ανώνυμη εταιρεία . Η οποία έχει μορφή εταιρική που επικρατεί στην ανάληψη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων . Η Ανώνυμη Εταιρεία άρχισε να κάνει την εμφάνιση της στην Ευρώπη στις εμπορικές πόλεις της από τον 15ο αιώνα αλλά κυρίως άρχισε να αναπτύσσεται κατά τον 17ο αιώνα στην Αγγλία και την Ολλανδία. Στην χώρα μας ο θεσμός της Ανώνυμης Εταιρείας δημιουργήθηκε από την Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου και οι πρώτες Α.Ε. που υπήρξαν ήταν τραπεζικές και ασφαλιστικές , όπως η Εθνική Χρηματιστική Τράπεζα (1828) , η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (1841) και άλλες. Η εταιρεία η οποία με βοήθησε στην συλλογή εγγράφων και άλλων πληροφοριών σχετικά με τις Α.Ε. είναι η V SHOPS .

Thesis
NonPeerReviewed

Ανώνυμες εταιρίες - Δίκαιο και νομοθεσία - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.