Κατασκευή πίστας εξέτασης υποψηφίων οδηγών Ν. Πέλλας: οδοποιία και κατασκευή

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Κατασκευή πίστας εξέτασης υποψηφίων οδηγών Ν. Πέλλας: οδοποιία και κατασκευή

Βασιλειάδου, Ελένη

Ο σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι να μελετήσει την ιστορική διαδρομή της Επιστήμης της Οδοποιίας ανα τον κόσμο και την Ελλάδα, τα έργα (δημόσια και ιδιωτικά) τα οποία σχετίζονται μ΄αυτή και την μελέτη και κατασκευή του έργου «Πίστες Εξέτασης Υποψήφιων Οδηγών Ν. Πέλλας». Η έρευνα στον τομέα των Ευρωπαϊκών Πάρκων/Κέντρων Εκπαίδευσης ή/και Εξέτασης Οδηγών ξεκίνησε το 1997 στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος «Προσδιορισμός δομικών και λειτουργικών στοιχείων Πάρκων Κυκλοφοριακής Αγωγής και Κέντρων Εκπαίδευσης /Εξέτασης Υποψήφιων Οδηγών» Η έρευνα αυτή είχε ως αποτέλεσμα την διαπραγμάτευση της οδικής ασφάλειας μέσα από τη διαδικασία υποστήριξης και διαπίστευσης της οδηγικής ικανότητας, τόσο των υποψηφίων, όσο και των τακτικών οδηγών. Αναφέρεται στην ανάπτυξη και ένταξη στην τακτική διαδικασία εκπαίδευσης και εξέτασης των οδηγών, ειδικών, κλειστών υποδομών, στις οποίες εφαρμόζονται προγράμματα, θεωρητικής πρακτικής υποστήριξης και κατάρτισης των οδηγών, με βασικό στόχο την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους και τη διαμόρφωση ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς.

Thesis
NonPeerReviewed

Οδοποιία
Οδική ασφάλεια

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.