Διαχείριση οργανικών απορριμμάτων με τη μέθοδο της κομποστοποίησης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Διαχείριση οργανικών απορριμμάτων με τη μέθοδο της κομποστοποίησης

Κίτσιος, Δημήτριος

Σε μια εποχή στην οποία ο υπέρμετρος καταναλωτισμός έχει γίνει καθημερινός τρόπος ζωής για πολλούς ανθρώπους και τα δυσμενή αποτελέσματα από αυτό έχουν πλέον αρχίσει να φαίνονται στην καθημερινότητά μας, όλο και πιο πολλοί άνθρωποι αναζητούν λύσεις, αν αυτό είναι δυνατόν, ή έστω τους καλύτερους δυνατούς τρόπους αντιμετώπισης, στα προβλήματα που ήδη έχουν δημιουργηθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιοι τρόποι αντιμετώπισης έχουν προταθεί από πολλούς ανθρώπους κατά καιρούς, ακόμη και από την πρώτη στιγμή συνειδητοποίησης κάποιου δημιουργούμενου προβλήματος, αλλά για διάφορους λόγους ποτέ δεν έγιναν πράξη. Ένα από αυτά τα προβλήματα είναι και η διαχείριση των απορριμμάτων που παράγονται από την κοινωνία μας, σαν αποτέλεσμα αυτού του υπέρμετρου καταναλωτισμού που επιδεκνύουμε, αλλά και των ούτως ή άλλως καθημερινών δραστηριοτήτων κατά την διαβίωσή μας.

Thesis
NonPeerReviewed

Απορρίμματα και διάθεση απορριμμάτων
Κομπόστ

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.