Οικονομικές καταστάσεις σύμφωνα με τα διεθνή λογιστικά πρότυπα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Οικονομικές καταστάσεις σύμφωνα με τα διεθνή λογιστικά πρότυπα

Καλημέρη, Αθηνά

Οι οικονομικές καταστάσεις, βοηθούν τους μετόχους και τους επενδυτές, να ενημερωθούν σχετικά με τα λογιστικά και οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης. Επιπλέον, χάρη στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, οι επιχειρήσεις μπορούν να πληροφορηθούν για τα προϊόντα των ανταγωνιστών αλλά και για δικά τους μελλοντικά κέρδη ή ζημίες. Στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, αποτελούν το σημαντικότερο εργαλείο πληροφόρησης, για ανάπτυξη και επέκταση της επιχείρησης. Οι οικονομικές καταστάσεις σύμφωνα με τα Δ.Λ.Π. σε συνδυασμό με την ανάλυση και τον υπολογισμό των αριθμοδεικτών, μπορούν να μας δώσουν πολύ σημαντικές πληροφορίες, σχετικά με την μελλοντική πορεία της επιχείρησης. Ακόμα, μπορούμε με αυτόν τον τρόπο να βρούμε, κάποιους λάθους χειρισμούς που κάναμε στην επιχείρηση και να τους διορθώσουμε. Τέλος, χάρη στην υποχρεωτική δημοσίευση των οικονομικών καταστάσεων, μπορούμε να δούμε τα οικονομικά αποτελέσματα των ανταγωνιστών μας και να κινηθούμε και εμείς ανάλογα στην αγορά.

Thesis
NonPeerReviewed

Οικονομική των επιχειρήσεων
Διεθνή λογιστικά πρότυπα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.