Μέθοδοι μέτρησης αιωρούμενων σωματιδίων και συσχετίσεις μεταξύ τους

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Μέθοδοι μέτρησης αιωρούμενων σωματιδίων και συσχετίσεις μεταξύ τους

Τσεκούρας, Βασίλειος

Διανύουμε μία εποχή που ο άνθρωπος και η τεχνολογική του εξέλιξη έφτασαν σε σημείο να είναι ικανοί να προβλέψουν και να προστατέψουν εαυτούς και περιβάλλον. Η ολοένα αυξανόμενη αναζήτηση φυσικών πόρων και πηγών ενέργειας στο παρελθόν τον έφερε αντιμέτωπο με το περιβάλλον. Με το πέρασμα των χρόνων τα φαινόμενα ρύπανσης του περιβάλλοντος ανήλθαν σε επικίνδυνα επίπεδα με αποτέλεσμα την αναζήτηση τρόπων για την προστασία του. Δημιουργήσαμε νέες τεχνολογίες, νέες επιστήμες, νέους εκπαιδευτικούς τομείς και προσθέσαμε στο λεξιλόγιό μας νέες εκφράσεις για να προστατέψουμε και να περιγράψουμε καλύτερα αυτό που μας περιβάλει. Για να γίνει πιο κατανοητό , οικολογικά προβλήματα ή περιβαλλοντικά προβλήματα ονομάζονται οι διαταραχές στη γήινη βιόσφαιρα και στο φυσικό περιβάλλον οι οποίες συνηθίζεται να αποδίδονται στην ανθρώπινη δραστηριότητα.

Thesis
NonPeerReviewed

Πρότυπα
Ατμοσφαιρική ρύπανση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.