Διαδικασία πιστοποίησης ποιότητας: κοστολόγηση και ελεγκτική

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Διαδικασία πιστοποίησης ποιότητας: κοστολόγηση και ελεγκτική

Χάτσιος, Κωνσταντίνος

Στην εργασία επιχείρησα καταρχήν να ορίσω την ποιότητα μέσα από ένα πρίσμα διοίκησης και λειτουργίας των επιχειρήσεων. Κατόπιν εξέτασα την φιλοσοφία εφαρμογής της πολιτικής ''Total Quality Management'' που όπως έχω πει προηγουμένως έχει αναπτυχθεί προκειμένου να εισάγει την έννοια της ποιότητας σε όλες τις αποφάσεις που αφορούν την επιχείρηση. Κατόπιν εξέτασα δύο πολύ σημαντικές πτυχές της ποιότητας στις επιχειρήσεις που είναι αφενός το κόστος το οποίο αντιμετωπίζει μια επιχείρηση κατά την εφαρμογή ή την παράλειψη εφαρμογής διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας και αφετέρου ο έλεγχος τόσο της υπάρχουσας ποιότητας σε μια επιχείρηση όσο και των διαδικασιών που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για την διασφάλιση της ποιότητας. Τέλος εξέτασα τα συστήματα και τα πρότυπα που έχουν αναπτυχθεί για την τυποποίηση των χαρακτηριστικών της ποιότητας στις επιχειρήσεις καθώς και την εφαρμογή αυτών στην ελληνική πραγματικότητα.

Thesis
NonPeerReviewed

Διοίκηση ολικής ποιότητας
Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.