Χάος, Ντετερμινισμός και μάνατζμεντ

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Χάος, Ντετερμινισμός και μάνατζμεντ

Κατσαρίμπας, Μιχαήλ

Βασική προϋπόθεση για την κατανόηση του περιεχομένου της παρούσας εργασίας είναι ο προσδιορισμός των βασικών εννοιών που την αφορούν, όπως οι έννοιες του Ντετερμινισμού, του Χάους και του Μάνατζμεντ. Οι παραπάνω όροι αποδίδονται με τους παρακάτω ορισμούς. Πιο συγκεκριμένα : Ντετερμινισμός: Ο Ντετερμινισμός είναι η υποκείμενη πίστη στις φυσικές επιστήμες που λέει ότι κάθε αιτία έχει ένα μοναδικό αποτέλεσμα και αντίστροφα . Η θεωρία του Χάους: Ο επιστημονικός χαρακτηρισμός της θεωρίας του Χάους μπορεί να προσδιοριστεί ως η εξαιρετικά ευαίσθητη εξάρτηση ενός αποτελέσματος από τις αρχικές συνθήκες, το οποίο πιο αναλυτικά μπορεί να εξηγηθεί ως η χαοτική κατάσταση που προκύπτει όταν μεταβληθούν κατά ένα μέρος ή στο σύνολο τους τα αρχικά δεδομένα ενός δυναμικού συστήματος.

Thesis
NonPeerReviewed

Διαχείριση κινδύνου
Μάνατζμεντ

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.