Πληροφοριακά συστήματα διοίκησης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Πληροφοριακά συστήματα διοίκησης

Γκουντή, Δήμητρα

Στην εργασία θα μελετήσουμε τα πληροφοριακά συστήματα διοίκησης που θεωρούνται από τα πιο ιδιαίτερα πολύπλοκα συστήματα. Αυτός ο χαρακτηρισμός οφείλεται στη χρήση της τεχνολογίας της πληροφορικής δίνοντας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς νέες δυνατότητες και ευκαιρίες. Είναι πολύπλοκα συστήματα διότι η αποτελεσματική λειτουργία τους βασίζεται στη συνεργασία πολλών παραγόντων. Οι πληροφορίες είναι ένα από τα βασικά στοιχεία κάθε πληροφοριακού συστήματος διοίκησης. Επιπλέον, τα Πληροφοριακά Συστήματα χωρίζονται σε δυο κατηγορίες. Όπως θα αναφέρουμε στην εργασία κάθε κατηγορία συστημάτων έχει και τα δικά της λογιστικά βιβλία. Στην εργασία γίνεται μια σύντομη μα περιεκτική περιγραφή των βιβλίων αυτών και κάθε πότε γίνεται η ενημέρωση τους.

Thesis
NonPeerReviewed

Πληροφοριακά συστήματα διοίκησης

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.