Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Γυναίκες ως στελέχη

Τσαλαμπούνη, Ειρήνη

Η εργασία έχει ως σκοπό να αναδείξει τις ικανότητες, τις προσπάθειες, τον αγώνα των γυναικών, σε οποιονδήποτε τομέα και αν εργάζονται, στον δημόσιο και ιδιωτικό φορέα ή στις επιχειρήσεις. Αναδεικνύει τα προβλήματα που υπάρχουν και τα οποία εμποδίζουν τις γυναίκες στην εξέλιξή τους και υποδεικνύονται από τις ίδιες, μέσα από τους φορείς εκπροσώπησής τους, οι λύσεις. Μέσα από μια ιστορική αναδρομή για τη θέση της γυναίκας, από τις πρωτόγονες κοινωνίες έως και σήμερα, παρουσιάζεται με συντομία η θέση της στην οικογένεια, στην εργασία και στο κοινωνικό σύνολο. Τι μορφή είχε αυτή η εργασία, την πορεία της εξέλιξής της, την σημερινή κατάσταση και τις ελπίδες και προσδοκίες για το μέλλον.

Thesis
NonPeerReviewed

Γυναίκα - Επαγγελματική απασχόληση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.