Εφαρμογές των γυαλιών της Google για χρηματιστές και αναλυτές

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Εφαρμογές των γυαλιών της Google για χρηματιστές και αναλυτές

Καραντιάκος, Λεωνίδας

Τα έξυπνα γυαλιά της Google είναι ένα προϊόν που έχει περάσει από το στάδιο του πειραματισμού και των test και είναι έτοιμο για να "βγει" στην αγορά. Η δημοσιοποίηση των τεχνικών χαρακτηριστικών των γυαλιών, είναι στην ουσία ο καθορισμός του στόχου που έχουν τα γυαλιά: Το τι μπορούν να κάνουν, το λόγο που κάποιος θα τα αγοράσει και το πώς μπορεί να επηρεάσουν την καθημερινότητά μας. Το Google Glass είναι ένας σκελετός γυαλιών, που στο βραχίονα, έχει τοποθετηθεί ένας μικρός υπολογιστής και μια οθόνη. Με αυτόν τον τρόπο, οτιδήποτε βλέπει ο άνθρωπος, είναι δυνατό να εμπλουτιστεί με προβολή επιπλέον πληροφοριών με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών, εγγραφής βίντεο και ότι άλλες εφαρμογές προκύψουν.

Thesis
NonPeerReviewed

Οπτική
Τεχνολογικές καινοτομίες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.