Επιχειρηματικό σχέδιο "COSMOTE"

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Επιχειρηματικό σχέδιο "COSMOTE"

Σύψα, Ευθυμία

Η εργασία παρουσιάζει το επιχειρηματικό σχέδιο της Cosmote. Κύρια δραστηριότητα της COSMOTE, όπως αναφέρεται στην εργασία, είναι η παροχή όλου του φάσματος υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, το οποίο περιλαμβάνει υπηρεσίες βάσει συμβολαίου, υπηρεσίες προπληρωμένης κινητής τηλεφωνίας και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Για να πραγματοποιήσει επιτυχημένα την δραστηριότητα της αυτή η COSMOTE έχει στη διάθεση της ένα άρτιο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο σε όλη την επικράτεια. Επίσης, διαθέτει τμήμα marketing και πωλήσεων, βασική δραστηριότητα του οποίου είναι η σωστή προβολή και ενημέρωση του καταναλωτή για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει. Η διαφήμιση αποτελεί για την COSMOTE και για τις υπόλοιπες εταιρίες του κλάδου το σημαντικότερο παράγοντα για την καλύτερη προώθηση των προϊόντων της και για την διατήρηση των μεριδίων της.

Thesis
NonPeerReviewed

Εταιρείες κινητής τηλεφωνίας

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.