Οι εφαρμογές του ηλεκτρονικού υπολογιστή στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
Οι εφαρμογές του ηλεκτρονικού υπολογιστή στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

Μιχελάκη, Ευθυμία

Η εργασία αυτή έχει δημιουργηθεί με στόχο την ενημέρωση του κάθε ατόμου γύρω από την αναγκαιότητα της χρήσης του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Μπορεί να ειπωθεί ότι τα τελευταία χρόνια διεισδύει στην καθημερινότητα μας ολοένα και περισσότερο ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής και για το λόγο αυτό μεγαλώνει η απαίτηση για γνώστες του αντικειμένου της Επιστήμης της Πληροφορικής. Είναι ανάγκη η βασική ενημέρωση του συνόλου του πληθυσμού γύρω από τις δυνατότητες του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή. Ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής έχει μπει στη ζωή των ανθρώπων και αυτό γίνεται αντιληπτό από το ότι είναι ένα βασικό στοιχείο στην εκπαίδευση από την αρχή της, δηλαδή την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, έως την τελευταία βαθμίδα που ολοκληρώνει την παιδεία ενός ατόμου. Η παιδεία είναι το κυριότερο προσόν του κάθε ατόμου και ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής επίσης αφού είναι από τα βασικότερα στοιχεία στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικοί υπολογιστές
Εκπαιδευτική πολιτική

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2007


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.