Η ελληνική γαλακτοβιομηχανία

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Η ελληνική γαλακτοβιομηχανία

Θεοχαρίδου, Ιωάννα

Στην μελέτη θα επικεντρωθούμε στην ανάλυση των εταιρειών του κλάδου της γαλακτοβιομηχανίας την τριετία 2011 - 2013, δίνοντας έμφαση στη χρηματοοικονομική ανάλυση μεγάλων εταιρειών του κλάδου, της ΔΕΛΤΑ Α.Ε., της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε., της ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε., της ΟΛΥΜΠΟΣ Α.Ε., της ΤΥΡΑΣ Α.Ε., και της ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ Α.Ε. Η μελέτη αυτή στοχεύει με άλλα λόγια στη διερεύνηση και χρηματοοικονομική ανάλυση των εταιρειών του κλάδου της γαλακτοβιομηχανίας την τελευταία τριετία με τη χρήση των αριθμοδεικτών. Αρχικά θα εξετασθεί η θέση που έχουν οι υπό εξέταση επιχειρήσεις μέσα στον κλάδο. Έπειτα ακολουθούμε την χρηματοοικονομική ανάλυση, αφού υπολογισθούν οι αριθμοδείκτες, ακολουθεί μια σύγκριση των αριθμοδεικτών των επιχειρήσεων του κλάδου.

Thesis
NonPeerReviewed

Επιχειρήσεις
Χρηματοοικονομική ανάλυση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.