Ηλεκτρονικό εμπόριο σε ξενοδοχειακή επιχείρηση: κατασκευή στατικής ιστοσελίδας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
Ηλεκτρονικό εμπόριο σε ξενοδοχειακή επιχείρηση: κατασκευή στατικής ιστοσελίδας

Τσαουσιώτης, Κυριάκος

Ο σκοπός της πτυχιακής αυτής είναι να γίνει μία έρευνα η οποία να καταλήγει σε κάποια ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με την διάδοση αλλά και τη χρησιμότητα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τη μεριά του επιχειρηματία – επενδυτή αλλά και του χρήστη. Από τη μία ο επιχειρηματίας μέσα από αυτήν την έρευνα θα μπορέσει να διαπιστώσει αν τον συμφέρει να κάνει αυτό το «άνοιγμα» επένδυση ώστε να εκσυγχρονίσει και να προβάλλει ηλεκτρονικά την επιχείρηση του σε όλο το μήκος και το πλάτος της γης. Από την μεριά του χρήστη πάλι μπορεί να αναζητήσει οποιοδήποτε προϊόν και υπηρεσία σε φτηνότερη τιμή καθώς συγκρίνει πλήθος παρόμοιων προϊόντων. Από την άλλη η τεχνολογία όμως δεν έχει μόνο οικονομικό υπόβαθρο. Ευτυχώς αποτελεί και ένα μεγάλο εργαλείο για την διευκόλυνση του τρόπου ζωής και του επιχειρηματία και του χρήστη. Επίσης γίνεται μία εκτενή αναφορά και ανάλυση πάνω στο θέμα του Ψηφιακού Τουρισμού αλλά και του όποιου κλίματος κυριαρχεί στη χώρα μας.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Ξενοδοχεία
Ιστοσελίδες - Σχεδίαση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2007


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.