Ανάλυση της εταιρίας Tasty Foods και σύγκριση της με τον κλάδο

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Ανάλυση της εταιρίας Tasty Foods και σύγκριση της με τον κλάδο

Ψαράκη, Ελευθερία

Ο σκοπός αυτής της εργασίας είναι να γίνουν κατανοητοί οι λόγοι της χρηματοοικονομικής ανάλυσης για μια εταιρία και να εφαρμοστεί συγκεκριμένα στην Tasty Foods. Θα δούμε τι είναι Χρηματοοικονομική Ανάλυση, από τι αποτελείται, για ποιους γίνεται, ποιές είναι οι μέθοδοι αναλύσεως που ακολουθούνται και τη σημαντικότητα χρήσης των αποτελεσμάτων της. Θα δούμε τη Βιομηχανία Τροφίμων – Ποτών στην Ευρώπη και μετά πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα. Ύστερα θα κάνουμε μια γενική επισκόπηση της Tasty Foods και θα εμβαθύνουμε με μία ιστορική αναδρομή του ομίλου και την πορεία του στο εξωτερικό και στη χώρα μας. Θα γνωρίσουμε τον τρόπο παραγωγής κάποιων γνωστών σε όλους μας αλμυρών προϊόντων και θα δούμε κάποιες μάρκες και προϊόντα της εταιρίας. Γίνεται αξιολόγηση του κλάδου και της εταιρίας γενικότερα, με τη χρήση των τιμών των μετοχών αλλά και των αριθμοδεικτών που χρειάζονται για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Θα χρησιμοποιήσουμε αριθμοδείκτες από όλους τους τομείς για όσο το δυνατόν ασφαλέστερα και εγγυημένα αποτελέσματα, σχετικά με την ανάλυσή μας.

Thesis
NonPeerReviewed

Χρηματοοικονομική ανάλυση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.