Σχεδίαση και υλοποίηση δυναμικής ιστοσελίδας καταστήματος πώλησης υπολογιστών και περιφερειακών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Σχεδίαση και υλοποίηση δυναμικής ιστοσελίδας καταστήματος πώλησης υπολογιστών και περιφερειακών

Στράντζαλη, Κυριακή

Αντικείμενο αυτής της εργασίας είναι η δημιουργία ενός εικονικού καταστήματος πώλησης ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών συστημάτων. Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα: να δει όλα τα προϊόντα που διαθέτει το κατάστημα, να μάθει λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν, να πληροφορηθεί για τις νέες παραλαβές καθώς και για τις προσφορές του καταστήματος, να πραγματοποιήσει αγορές και να δηλώσει την ημέρα και την ώρα που επιθυμεί να λάβει την παραγγελία του. Από την άλλη πλευρά, ο διαχειριστής, πηγαίνοντας στη σελίδα http://127.0.0.1/DigitalWorld/admin/index.php, αφού πληκτρολογήσει το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης, μπορεί: να δει τις παραγγελίες που έχουν γίνει, να εισάγει νέα προϊόντα και να διαγράφει προϊόντα.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Ιστοσελίδες - Σχεδίαση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.