Προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επιχείρηση

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επιχείρηση

Καίσαρη, Ναταλία

Η εργασία ασχολείται με την έννοια της επιχείρησης, και παρουσιάζονται οι διάφοροι τύποι επιχειρήσεων που υπάρχουν. Αναφέρεται επίσης η κατάσταση που επικρατεί στην παρούσα φάση στον ελλαδικό χώρο σχετικά με την ίδρυση μιας επιχείρησης και η νομική δομή μιας επιχείρησης στην Ε.Ε.. Γίνεται αναφορά στις στρατηγικές και μεταβλητές επιτυχίας μιας επιχείρησης. Γίνεται ανάλυση της έννοιας του επιχειρηματικού σχεδιασμού και παρουσιάζεται ένα πρότυπο επιχειρηματικού σχεδιασμού ( business plan) από το Α έως το Ω. Αναλύεται επίσης και ο στρατηγικός σχεδιασμός ο οποίος είναι εξίσου σημαντικός για την επιτυχία μιας επιχείρηση. Τονίζεται τέλος ο ρόλος του εξωτερικού και εσωτερικού περιβάλλοντος της επιχείρηση. Τέλος μας εισάγει στις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν στην ίδρυση και διοίκηση των επιχειρήσεων τόσο από την πλευρά του περιβάλλοντος όπως η σύγχρονη τεχνολογία, η παγκοσμιοποίηση και όσο και από την ίδια την οργάνωση και διοίκηση. Ακολουθεί μια επιχείρηση υψηλής αξίας.

Thesis
NonPeerReviewed

Επιτυχία στην επιχείρηση
Επιχειρηματικός σχεδιασμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.