Η οικονομία του Νομού Έβρου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Η οικονομία του Νομού Έβρου

Χρυσανίδου, Δήμητρα

Η εργασία συντάχθηκε με σκοπό την ανάλυση και την παρουσίαση της σημερινής αλλά και της παλαιότερης κατάστασης της οικονομίας του νομού Έβρου, καθώς και να μελετηθούν ειδικοί τρόποι ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας και αξιοποίησης των φυσικών πόρων της περιοχής. Αναλύεται η οικονομία του νομού Έβρου, καθώς και οι τομείς παραγωγής της οικονομίας. Παρουσιάζονται μερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός και επιβαρύνουν την οικονομία του. Στη συνέχεια ακολουθεί μια παρουσίαση των επιχειρήσεων που εδρεύουν στο νομό ανάλογα με τον κλάδο και τη γεωγραφία. Στο τέλος της εργασίας αναπτύσσονται τα επενδυτικά προγράμματα της ευρωπαϊκής ένωσης που έχουν εγκριθεί, για το νομό Έβρου.

Thesis
NonPeerReviewed

Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα
Οικονομία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.