Πρατήρια υγρών καυσίμων : συστήματα διαχείρισης ρύπανσης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Πρατήρια υγρών καυσίμων : συστήματα διαχείρισης ρύπανσης

Ακτσελή, Παυλίνα

Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να διερευνήσει την μορφή της ρύπανσης που αναπτύσσεσαι από τα πρατήρια καυσίμων είτε ατμοσφαιρικά είτε υπεδάφια. Στόχος της Είναι να συμβάλει στην αναγνώριση ή μη του σημαντικού ρόλου που έχει η ρύπανση υπό οποιαδήποτε μορφή από ένα πρατήριο, και των επιπτώσεων που αυτή έχει στην δημιουργία ενός “βιώσιμου κόσμου” φιλικού πάντα ως προς το περιβάλλον. Ταυτόχρονα σκοπεύει στην καταγραφή του εξοπλισμού που απαιτεί μια τέτοια εγκατάσταση ώστε να εξασφαλιστεί η δυνατόν φιλικότερη προς το περιβάλλον λειτουργία του. Αυτό βέβαια προϋποθέτει στενή παρακολούθηση των αλληλεπιδράσεων της τεχνολογίας με την κοινωνία της περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Thesis
NonPeerReviewed

Απόβλητα
Καύσιμα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.