Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας ηλεκτρονικού καταστήματος

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας ηλεκτρονικού καταστήματος

Βλάχου, Αντωνία

Η εργασία αυτή, ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και πιο συγκεκριμένα με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Σκοπός είναι η δημιουργία μιας δυναμικής ιστοσελίδας ηλεκτρονικού καταστήματος με την γλώσσα σήμανσης HTML και την γλώσσα προγραμματισμού PHP. Καθώς και την βοήθεια του συστήματος διαχείρισης βάσεων δεδομένων MySQL και το δημιουργικό πρόγραμμα WAMP. Δημιουργήθηκε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με γυναικεία προϊόντα. Μέσα σε αυτό μπορεί να μπει οποιοσδήποτε θέλει να δει ή να αγοράσει προϊόντα, χωρίς την δέσμευση να γίνει μέλος. Το ηλεκτρονικό εμπόριο αναφέρεται στις επιχειρηματικές δραστηριότητες, όπως η πώληση και η αγορά των προϊόντων και υπηρεσιών που πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων, όπως το διαδίκτυο.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Ιστοσελίδες - Σχεδίαση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.