Δημιουργία κοινότητας συζητήσεων(forum) του ΤΕΙ Γρεβενών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Δημιουργία κοινότητας συζητήσεων(forum) του ΤΕΙ Γρεβενών

Κάμαρης, Απόστολος

Η πτυχιακή εργασία έχει ως θέμα την κατασκευή μιας κοινότητας συζητήσεων ενός διαδικτυακού χώρου, ενός φόρουμ. Σκοπός είναι η δημιουργία ενός διαδικτυακού χώρου όπου κάθε φοιτητής θα μπορεί να συνδέεται, ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τα νέα του τεχνολογικού ιδρύματος των Γρεβενών, να ανταλάσσει απορίες και απόψεις με άλλους φοιτητές του τμήματος και όχι μόνο. Ο χρήστης μετά την εγγραφή του στο σύστημα, μπορεί να αναρτήσει κάποιο θέμα, μπορεί να απαντήσει σε κάποιο ήδη υπάρχων θέμα. Μόνος περιορισμός η υπακοή στους κανόνες που διέπουν μία ομάδα συζητήσεων, για να μπορεί να κυλά ομαλά η όλη διαδικασία. Έχουν χρησιμοποιηθεί τρεις γλώσσες προγραμματισμού για την κατασκευή του ιστοχώρου, η html που είναι η βασική γλώσσα δόμησης σελίδων του παγκόσμιου ιστού, η php η οποία είναι υπεύθυνη για την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων, καθώς και η sql η οποία αντιπροσωπεύει τη δομημένη γλώσσα διατύπωσης ερωτήσεων στον κόσμο των βάσεων δεδομένων.

Thesis
NonPeerReviewed

Βάσεις δεδομένων
Διαδίκτυο στην εκπαίδευση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.