Αναγνώριση με BARCODE και RFID (Περιγραφή και σύγκριση)

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Αναγνώριση με BARCODE και RFID (Περιγραφή και σύγκριση)

Κουτσόκωστας, Σταύρος

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούσε πριν από χρόνια ο κόσμος των επιχειρήσεων παρουσίαζε σημαντικές διαφορές με τον τρόπο που λειτουργούν τις τελευταίες δεκαετίες. Καθώς ο τεχνολογικός τομέας άρχισε να αναπτύσσεται με ραγδαία ταχύτητα, όπως ήταν αναπόφευκτο, η ανακάλυψη και διάδοση νέων τεχνολογικών συστημάτων επέφερε σημαντικές αλλαγές στις επιχειρήσεις. Αλλαγές οι οποίες αναμφισβήτητα έφεραν την επανάσταση στα μέχρι τότε καθιερωμένα πρότυπα. Η συγκεκριμένη εργασία έχει ως στόχο την παρουσίαση των δύο τεχνολογιών, τη αναφορά σε ιστορικά στοιχεία και στους τομείς στους οποίους εφαρμόζονται, την διευκρίνηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν την παρουσίαση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων της κάθε τεχνολογίας και τέλος, την σύγκρισή τους. Επίσης, μέσα σε αυτήν, γίνεται μια ειδικότερη σύγκριση των δύο τεχνολογιών όσον αφορά την εφαρμογή τους στην εφοδιαστική αλυσίδα, όπου και παρατηρείται κατεξοχήν η χρήση τους.

Thesis
NonPeerReviewed

Προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών
Λογισμικό υπολογιστών

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.