Μηχανογράφηση και σχεδίαση σελίδας ομάδας μπάσκετ

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Μηχανογράφηση και σχεδίαση σελίδας ομάδας μπάσκετ

Καρασερίδου, Δέσποινα
Δημητριάδου, Δάφνη

Σκοπός της δημιουργίας αυτής της ιστοσελίδας που αφορά στην ομάδα μπάσκετ Φ.Ο. Πρωτέας, της πόλης των Γρεβενών, είναι η ύπαρξη ενός διαδικτυακού τόπου που να περιέχει όλα τα ιστορικά και στατιστικά στοιχεία της ομάδας, κάτι που μέχρι τώρα δεν ήταν δυνατό λόγω έλλειψης μηχανογράφησης στις κατηγορίες των τοπικών ομάδων. Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα υπάρχουν αναλυτικά στοιχεία για την πορεία της ο-μάδας από το 1989 έως το 2007,πληροφορίες για όλες τις τέως και νυν διοικήσεις, κα-θώς και λεπτομέρειες για όλους τους προπονητές και τους παίκτες που έχουν περάσει από την ομάδα. Πιο συγκεκριμένα ο χρήστης μπορεί να βρει πληροφορίες για τις επιδόσεις και τους μέσους όρους του κάθε παίκτη ξεχωριστά, να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των αγώνων της ομάδας, να δει τη διαχρονική εξέλιξή της και να ενημερωθεί για όλους τους ανθρώπους που διετέλεσαν μέλη της διοίκησης ή προπονητές της ομάδας.

Thesis
NonPeerReviewed

Ιστοσελίδες - Σχεδίαση
Αθλητισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.