Προχωρημένες διαδικτυακές τεχνολογίες

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Προχωρημένες διαδικτυακές τεχνολογίες

Ελευθεριάδου, Κυριακή

Ο σκοπός της πτυχιακής εργασίας είναι ότι αποτελεί μια συλλογή πληροφοριών από διάφορες πηγές, όπου μπορεί να είναι είτε από βιβλία, είτε από περιοδικά με πληροφοριακό - τεχνολογικό περιεχόμενο, είτε από αξιόπιστες σελίδες του διαδικτύου , οι οποίες είναι συγκεντρωμένες σε αυτή την εργασία ώστε να γνωρίσει ο κάθε αναγνώστης της, για τις προχωρημένες διαδικτυακές τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν τα τελευταία χρόνια. Όπως επίσης και η αξιοποίηση των προχωρημένων διαδικτυακών εφαρμογών. Επιπλέον αυτές οι εφαρμογές εξελίσσονται καθημερινά, και αυτό το διαπίστωσα το διάστημα της εκπόνησης αυτής της πτυχιακής εργασίας, μέσω των πληροφοριών που συγκέντρωσα κυρίως από το διαδίκτυο.

Thesis
NonPeerReviewed

Διαδίκτυο (Internet)
Τεχνολογία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.