Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Συσκευασία τροφίμων

Πεϊόγλου, Σταύρος-Γεώργιος

Η συσκευασία τροφίμων αποτελεί ένα πολύ σημαντικής σπουδαιότητας παράγοντα σε ότι αφορά το τρόφιμο και τη συντήρησή του. Η συσκευασία πρέπει να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του καταναλωτή, ο οποίος θέλει να βάλει στο τραπέζι του προϊόντα υγιεινά, φρέσκα, χωρίς συντηρητικά, προστατευμένα από οποιουσδήποτε παράγοντες μόλυνσης και τα οποία θα είναι εύκολα στην αποθήκευση και στη συντήρηση. Η συσκευασία επίσης πρέπει να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της αγοράς για όλο και πιο εξελιγμένα προϊόντα, αλλά και της νομοθεσίας για όλο και πιο ασφαλείς και μη βλαβερές για τον καταναλωτή, πρώτες ύλες. Στη πτυχιακή αυτή εργασία, θα γίνει αναφορά στα υλικά τα οποία χρησιμοποι-ούνται για τη συσκευασία των τροφίμων, κατά πόσο αυτά επηρεάζουν και επηρεάζονται από το τρόφιμο και το περιβάλλον, επίσης θα αναφερθούν οι ουσιαστικοί στόχοι της συσκευασίας για τη προστασία του τροφίμου και τέλος οι σύγχρονες μέθοδοι συσκευασίας.

Thesis
NonPeerReviewed

Τρόφιμα, Βιομηχανία και εμπόριο των - Ενοποίηση και συγχώνευση
Συσκευασία, Υλικά της

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.