Κατασκευή ιστοσελίδας ηλεκτρονικού καταστήματος

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Κατασκευή ιστοσελίδας ηλεκτρονικού καταστήματος

Ρεϊζοπούλου, Ελευθερία
Κουτσουρούμπα, Αγγελική

Η πτυχιακή εργασία έχει ως θέμα τη κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Σκοπός είναι όταν κάποιος επισκεφτεί το περιγραφόμενο site να καταλάβει ότι έχει να κάνει με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για προϊόντα καθημερινής χρήσης και να πάρει κάποιες πληροφορίες για αυτό διαβάζοντας την αρχική σελίδα. Το site υποστηρίζει την αναζήτηση προϊόντων με μια λέξη κλειδί και την προσθήκη προϊόντων σε ένα καλάθι αγορών. Μέσα από αυτό μπορείς να περιηγηθείς στο ηλεκτρονικό κατάστημα στις τρεις διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων που υπάρχουν, μπορείς να εγγραφείς για να καταχωρηθούν τα στοιχεία σου και για να πραγματοποιηθεί η παραγγελία. Ακόμα ο κάθε επισκέπτες να επικοινωνήσει μέσω email με κάποιον υπεύθυνο και να προτείνει και άλλους να επισκεφτούν το site. Υπάρχει και ο πίνακας ελέγχου του διαχειριστή όπου μπορεί να καταχωρεί προϊόντα και εικόνες προϊόντων .

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Ιστοσελίδες - Σχεδίαση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.