Δημιουργία τουριστικού οδηγού των Γρεβενών με τη χρήση του Joomla

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Δημιουργία τουριστικού οδηγού των Γρεβενών με τη χρήση του Joomla

Δολγηρά, Δήμητρα

Στόχος της παρούσας πτυχιακής, είναι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ενός τουριστικού οδηγού με σκοπό την προβολή και εξήγηση του site http://www.e-Grevena.com που θα προσφέρει στους χρήστες της σελίδας τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα για χάρτες τις περιοχής, τουριστικά καταλύματα ξενοδοχεία, ξενώνες, ταβέρνες, τουριστικά γραφεία και τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής των Γρεβενών. Το εύρος πληροφοριών που μας προσφέρει το e-Grevena περιέχει θέματα επικαιρότητας, αθλητικά νέα, απόψεις και άρθρα, events που πραγματοποιούνται στο νομό Γρεβενών, επίσης επαγγελματικό οδηγό που δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη του site να ενημερωθεί για τους επαγγελματίες της περιοχής. Στην κατηγορία χρήσιμα υπάρχουν πληροφορίες για την περίθαλψη και την εξυπηρέτηση των πολιτών. Υπάρχουν διάφορες πληροφορίες για αγγελίες, e-shop, chat και επικοινωνία. Η υλοποίηση έγινε με μια ιδιαίτερη κατηγορία εργαλείων διαχείρισης γνώσης, το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου Joomla. Θα επεξηγήσουμε τι ακριβώς είναι αυτό το εργαλείο, θα παρουσιάσουμε ένα οδηγό εγκατάστασης, και τις βασικές λειτουργίες του και τέλος, θα παρουσιάσουμε βήμα προς βήμα τη διαδικασία δημιουργίας του τουριστικού οδηγού της ιστοσελίδας.

Thesis
NonPeerReviewed

Τουρισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.