Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Υπηρεσίες cloud computing

Κόγιου, Μαρία

Η παρούσα εργασία σκοπό έχει να προσδιορίσει και να κάνει κατανοητή την έννοια του Cloud Computing, που αποτελεί μια καινοτομία στο χώρο της πληροφορικής, των επιχειρήσεων και όχι μόνο. Το Cloud Computing γίνεται καθημερινά και πιο αποδεκτό και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι προηγμένες χώρες το έχουν αγκαλιάσει. Το Cloud Computing ή το Υπολογιστικό Νέφος, όπως χρησιμοποιείται στην Ελληνική Ορολογία, αποτελεί μια νεοεμφανιζόμενη προσέγγιση στο χώρο τον κατανεμημένων συστημάτων, πολλά υποσχόμενη, που βρίσκεται σε φάση έντονης ανάπτυξης. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, το τοποθετούν στο επίκεντρο των σημερινών εξελίξεων σε ότι αφορά την προσφορά υπολογιστικών πόρων στο διαδίκτυο. Υπόσχεται να κόψει λειτουργίες και κύριες δαπάνες και, το πιο σημαντικό, να επιτρέψει σε τμήματα της μηχανογράφησης, να εστιάσουν σε στρατηγικά έργα, αντί να παρακολουθούν το κέντρο δεδομένων.

Thesis
NonPeerReviewed

Cloud computing

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.