Η εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρίας COSMOTE

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Η εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρίας COSMOTE

Κουκουδήμος, Βασίλειος

Στην μελέτη γίνεται αναφορά στην εξέλιξη της εταιρείας παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών Cosmote και στην αποτύπωση όλων εκείνων των στοιχείων και ενεργειών που συντελέστηκαν στην οικονομική πορεία της εταιρίας τα τρία τελευταία έτη. Αντικειμενικός σκοπός αυτής της εργασίας είναι η διερεύνηση της χρηματοοικονομικής λειτουργίας της εταιρίας την περίοδο 2007-2009. Παρατηρούμε πως κάθε χρόνο η Cosmote κάνει σοβαρές επενδυτικές κινήσεις αυξάνοντας παράλληλα το συνδρομητικό κοινό κατακόρυφα , καθιστώντας την έτσι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες τηλεπικοινωνιών στο διεθνή χώρο. Επίσης γίνεται μία συγκριτική αναφορά στις στρατηγικές των λοιπών παρόχων εν συγκρίσει πάντα με αυτή της Cosmote, ενώ υπάρχει αναλυτική προσέγγιση στις ανάγκες και απαιτήσεις της εταιρίας σε πληροφοριακά δεδομένα και πληροφοριακά συστήματα.

Thesis
NonPeerReviewed

Εταιρείες κινητής τηλεφωνίας
Χρηματοοικονομική ανάλυση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.