Το αιγοπρόβειο γάλα: χημική σύσταση, φυσικοχημικές ιδιότητες και παράγωγα προϊόντα

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see item page
in the web site of the repository *
share



Semantic enrichment/homogenization by EKT

2012 (EN)
Το αιγοπρόβειο γάλα: χημική σύσταση, φυσικοχημικές ιδιότητες και παράγωγα προϊόντα

Τσερκέζης, Στέφανος

Η εργασία ουσιαστικά χωρίζεται σε τρεις επιμέρους θεματολογίες, εκ των οποίων η πρώτη αφορά την χημική σύσταση του γάλακτος, η δεύτερη τις φυσικοχημικές του ιδιότητες και τέλος τα παραγόμενα προϊόντα από τη χρήση του αιγοπρόβειου γάλακτος. Στην αρχή της εργασίας παρατίθενται κάποια ιστορικά στοιχεία καθώς και ορισμοί το γάλακτος. Στο πρώτο κεφάλαιο εξετάζεται η χημική σύσταση του αιγοπρόβειου γάλακτος οπού θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος καθώς επίσης την θρεπτική αξία των παραγόμενων προϊόντων και την επίδραση των τεχνολογικών παραγόντων στην παραγωγική διαδικασία. Στο δεύτερο μέρος της εργασίας παρουσιάζονται οι φυσικοχημικές ιδιότητες του αιγοπρόβειου γάλακτος οι οποίες διαφοροποιούνται ανάλογα με το είδος του ζώου και επηρεάζονται σημαντικά από τα τοπικιστικά χαρακτηριστικά.

Thesis
NonPeerReviewed

Αιγοπρόβατα - Διατροφή και ζωοτροφές
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)